Kontakt oplysninger:

Kontor: Øster Hornumvej 14, Øster Hornum

DK- 9530 Støvring Danmark

Telefon: +45 98 26 90 83

Mobil:    +45 40 25 30 59

E-mail: Mikael@lassen-feed-consult.dk

Hvem er Tor Mikael Lassén

Jeg er født og opvokset i Finland, hvor jeg som barn blev introduceret til mink og minkfoder. Jeg har arbejdserfaring fra mink- og rævefarme, fodercentraler og foderlaboratorier, hvor jeg først fik interesse for forskning i pelsdyrfoder. Jeg tog min grunduddannelse i biologi ved Åbo Akademi i Finland, og efterfølgende min forskeruddannelse på hhv. Statens Husdyrbrugsforsøg, Afdeling for Forsøg med Pelsdyr, hvor jeg arbejdede som videnskabelig medarbejder, og Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, hvor jeg opnåede en Ph.D.-grad i Husdyrernæring i januar 1994.

Jeg har efterfølgende fået stor erfaring indenfor ernæring, foder og foderkvalitet gennem 22 års konsulentarbejde inden for pelsdyrerhvervet i Danmark og det meste af Europa. Jeg tilbyder høj kvalificeret, uafhængig rådgivning inden for områderne: Sammensætning af ernæringsmæssig korrekt foder, vurdering af råvare- og foderkvalitet, udvikling af råvare- og foderkonservering, opbygning af egenkontrolprogrammer og foderlovgivnings spørgsmål. Jeg rådgiver producenter af tørfoder, vådfoder og producenter af B.A.R.F.

Sedan 2021 har jag primært fokuserat på ernæring, kvalitet og bæredygtighed af pet food og sundhed hos hunde og katte. I Januar 2024 færdiggjorde jeg et 15 ects fag i Nutrition and Management of Companion Animals på Københavns Universitet og bestod examen med højeste karakter (12).

Lassén Feed Consult ApS er til for dig, der ønsker dialog og størst mulig indblik i processen. Min opfattelse er, at du som foderproducent fortjener den mest kompetente rådgivning på området.

CV Mikael Lassén