Kontakt oplysninger:

Kontor: Øster Hornumvej 14, Øster Hornum

DK- 9530 Støvring Danmark

Telefon: +45 98 26 90 83

Mobil:    +45 40 25 30 59

E-mail: Mikael@lassen-feed-consult.dk

Hvem er Tor Mikael Lassén

Jeg er født og opvokset i Finland, hvor jeg som barn blev introduceret til mink og minkfoder. Jeg har arbejdserfaring fra mink- og rævefarme, fodercentraler og foderlaboratorier, hvor jeg først fik interesse for forskning i pelsdyrfoder. Jeg tog min grunduddannelse i biologi ved Åbo Akademi i Finland, og efterfølgende min forskeruddannelse på hhv. Statens Husdyrbrugsforsøg, Afdeling for Forsøg med Pelsdyr, hvor jeg arbejdede som videnskabelig medarbejder, og Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, hvor jeg opnåede en Ph.D.-grad i Husdyrernæring i januar 1994.

Jeg har efterfølgende fået stor erfaring indenfor ernæring, foder og foderkvalitet gennem 22 års konsulentarbejde inden for pelsdyrerhvervet i Danmark og det meste af Europa. Jeg tilbyder høj kvalificeret, uafhængig rådgivning inden for områderne: Sammensætning af ernæringsmæssig korrekt foder, vurdering af råvare- og foderkvalitet, udvikling af råvare- og foderkonservering, opbygning af egenkontrolprogrammer og foderlovgivnings spørgsmål.

Lassén Feed Consult ApS er til for dig, der ønsker dialog og størst mulig indblik i processen. Min opfattelse er, at du som foderproducent fortjener den mest kompetente rådgivning på området.

CV Mikael Lassén